Tüm HaberlerYemen

Yemen Hizbullahı: İran Devrim Muhafızlarını Terör Listesine Almak Siyonistlere Hizmettir

Yemen Ensarullah Hareketi dün yayınladığı bildiride, ABD başkanı Donald Trump’ın İran Devrim Muhafızlarını terör listesine almasını kınadı.


Fars haber ajansının verdiği habere göre, Yemen Ensarullah Hareketi Amerikan başkanının sözkonusu girişimini kınarken, Trump’ın bu düşmanca kararının işgalci siyonist rejime hizmet olduğunu belirtti.


Yemen Ensarullah hareketi bildiride ayrıca, Amerika’nın terörizmin asıl hamisi olduğu ve terörü tüm bölge ülkelerine yaydığına vurgu yaparken tüm özgürlükçü dünya milletlerinden ABD ve siyonist rejimin komploları ve düşmanca kararlarını kınamalarını istedi.


Irak Uleması Yüksek Meclisi Başkanı da dünkü açıklamalarında ABD başkanı Trump’ın Devrim muhafızları hakkındaki kararını kınarken, İran devrim muhafızlarının Irak ve bölgede terör örgütü IŞID’la mücadelede en güçlü ve etkili kurum olduğunu belirtti.


Şeyh Hemam Hamudi açıklamasında ayrıca, Trump’ın bu düşmanca kararla siyonist rejimin memnuniyetini kazanmak ve bölgede kargaşa ve buhranı daha da tetiklediğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir