FilistinTüm Haberler

Gazze Direnişi’nin Attığı Füzeler Siyonist Kasabalara Bomba Gibi Yağdı: 1 Siyonist Ölü, 80’i Ağır 100’ün Üstünde Siyonist Yaralı

Gazze Direnişçileri Siyonist İsrail’in; Askalan, Kefer Sad, Sderot, Eşkul Ve Şair Heniğif Kasabalarını Askalan Cehennemi Füzeleriyle Vurdu.
Vurulan Kasabalarda Şiddetli Patlamaların Duyulduğu Bildirlidi.

………………..

Siyonist İsrail Savaş Uçakları Gazze’nin Doğusunda Yer Alan Hayyuz Zeytun Bölgesinde Evleri Bombalaması Sonucu 1.5 Yaşlarında Bir Kız Çocuğu Şehid Düştü, En Az 3 Kişi de Yaralandı.
………………..
Gazze Direniş Güçleri Siyonist İsrail’in Eşkul Kasabasındaki Elektrik Santralini Füzelerle Vurması Sonucu Kasabanın Elektrikleri Kesildi.
………………..

Gazze Direnişçileri Siyonist İsrail’İn Askalan Ve Eşkul Kasabalarını 8 Adet Grad Füzesiyle Vurdu.
………………..
Gazze Direnişçileri Siyonist İsrail’in Askalan Kasabasını 4 Adet Askalan Cehennemi Füzesiyle Vurması Sonucu En az 2 Ev Yanarak Kül Oldu.
………………..

Siyonist İsrail’in Gazze’ye Yönelik Başlattığı Hava Saldırısında 2 Sivil’in Daha Şehid Olmasıyla Toplam Şehid Sayısının 5’e Ulaştığı Bildirildi.
………………..
Gazze Direnişçileri Siyonist İsrail’in Gazzeye 46 ve 70 Km Uzaklıktaki Kiryad Chad, Esdud, Biri Marun, Hatzerim Ve Kiryad Ğad Kasabalarını 45 Adet Grad Ve Askalan Cehennemi Füzeleriyle Vurması Sonucu En Az 12 Evin İsabet Aldığı Ve 8 Siyonist’in de Yaralandığı Bildirildi.
………………..

Gazze Direnişi İlk Kez Gazze’ye 55 km Uzaklıktaki Bi’ri Sheb’a Kasabasını 7 Adet Grad Ve Askalan Cehennemi Füzeleriyle Vurması Sonucu Kasabada Çok Şiddetli Patlamaların Duyulduğu Bildirildi.
………………..

Gazze Direnişi Gazze’ye 58 Km Uzaklıktaki Hadire Ve Lahish Kasabalarını 6 Adet Grad Füzesiyle Vurması Sonucu Kasabalarda Şiddetli Patlamaların Duyulduğu Bildirildi.
………………..
Gazze Direnişi Siyonist İsrail’in Gazzeye 55 Km Uzaklıktaki Bi’ri Sheb’a Kasabasını 19 Grad Füzesiyle Vurması Sonucu 8 Ev İle Bir Okul’un Viran Olduğu Ve 7 Siyonist’in de Yaralandığı Bildirildi.
………………..

Allahu Ekber! Gazze Direnişi Siyonist İsrail’in Önemli Hava Üslerinden Nevatim Hava Üssünü 7 Adet Askalan Cehennem Füzesiyle Vurmasının Ardından Üs İçinde Şiddetli Patlamalarla Birlikte Dumanların Gökyüzünü Kapladığı Bildirildi.

………………..

Gazze Direnişi B’ri Sheb’a Kasabasını Az Önce 6 Adet Grad Füzesiyle Vurmasının Ardından Kasabada Bazı Siyonistlerin Şok Geçirerek Hastanelere Kaldırıldığı Bildirildi.
………………..
Gazze Direniş Güçleri Siyonist İsrail’in Nekab Bölgesini 6 Adet Askalan Cehennemi Füzesiyle Vurması Sonucu Hareket Halindeki 2 Araçta Füzelerden Nasibini Aldı. Araçlarda Ölen Ve Yaralanan Siyonistlerle İlgili Bir Açıklama Yapılmadı.
………………..

Siyonist İsrail Savaş Uçakları Gazze’nin Hanyunus, Cebaliya Ve Refah Kentlerindeki Yerleşim Birimleri İle Direnişçilere Ait Deniz Polisi Merkezini Bombaladı. Atılan Füzelerden Dolayı Bir Direnişçi İle 4 Sivil Yaralandı.

………………..

Gazze Direnişi Siyonist İsrail’in Askalan, Eşkul, Sderot, Yad Mordehay, Şair Heniğif, Ufikim, Netzerim Ve Bi’ri Sheb’a Kasabalarını 24 Adet Grad Füzesiyle Vurması Sonucu, Sderot’ta 1, Askalan’da 2, Bi’ri Sheb’a’da 1 Ufikim Kasabasında İse 2 Evin İsabet Alarak Viran Olduğu Bildirildi.

………………..

Gazze Direnişi Batı Şeria’ın El Halil Ve Beytlahim Şehirlerine 13 Km Uzaklıktaki Beyt Cibrin, Kiryad Melahi Ve Kiryad Gat Kasabalarını 9 Adet Askalan Cehennemi Füzesiyle Vurması Sonucu 3 Kasabada Şiddetli Patlamaların Duyulduğu Bildirildi.
………………..
“Siyonist Rejim Direniş Füzeleriyle Alev Alev Yanıyor” Gazze Direnişi Siyonist İsrail’in Kudüs Ve Batı Şeria Yakınlarındaki Kasabalarını 22 Adet Grad Ve Cehennem Füzeleriyle Vurdu
………………..

Gazze Direnişi Siyonist İsrail’in Askalan, Kiryad Gad, Kiryad Melahi Ve Eşkul Kasabalarını 16 Adet Grad Füzesiyle Vurması Sonucu Kasabalarda Şiddetli Patlamaların Duyulduğu Bildirildi.
………………..

Siyonist İsrail Rejiminin Gazze’ye Yönelik Barbarca Saldırısında İslami Cihad’ın Füze Birliğine Mensup İki Mücahidin Şehid Olmasıyla Toplam Şehidlerin Sayısı 7’ye Ulaştı.

………………..

İslami Cihad Mücahidlerinin İki Saat İçinde Askalan’a Attığı 55 Askalan Cehennemi Füzelerinden Dolayı 1 Siyonist Öldü, 4’ü Ağır 24 Siyonist Yaralandı 18 Ev de Kullanılamaz Hale Geldi.
………………..
İslami Cihad Mücahidleri Siyonist İsrail’in Sderot Kasabasına Attığı Onlarca Askalan Füzesinden Dolayı 10 Ev Kül Oldu Ve En Az 5 Siyonist’te Ağır Yaralandı.

İslami Davet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir