BahreynTüm Haberler

Şeyh İsa Kasım: Yüzyılın Anlaşması, Filistin Meselesine Yönelik Yeni Bir Komplodur

Bahreynli önde gelen din alimi Şeyh İsa Kasım, Yüzyılın Anlaşması adlı projenin, Amerika, Siyonist rejim ve bazı Arap rejimlerinin Filistin’e yönelik ortak komplosu olduğunu ifade etti.


Şeyh İsa Kasım açıklamasının devamında Yüzyıl’ın Anlaşması olarak bilinen planın Trump ve Netanyahu tarafından öne sürüldüğünü kaydederek, bazı Arap rejimlerin söz konusu planın hayata geçirilmesi bağlamında Amerika ve Siyonist rejimle işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Şeyh İsa Kasım açıklamasını şöyle sürdürdü: Yüzyıl’ın Anlaşması, bu anlaşmada yer alan tarafların alnında bir utanç lekesi olarak ebediyen kalacaktır. Bu anlaşma Filistin ülküsüne karşı şekillenen yeni bir komplodur.

Bilindiği gibi sözde Yüzyıl’ın Anlaşması adlı proje, Amerika başkanı Trump’ın Filistin halkının haklarını yok etmek amacıyla öne sürdüğü ve Arabistan gibi bazı Arap rejimlerin destek verdiği bir plandır. Söz konusu plan kapsamına Kudüs’ün hakimiyeti işgalci siyonist rejime devredilirken, Filistin’li mültecilerin kendi topraklarına geri dönüşünün engellenmesi öngörülmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir