FilistinTüm Haberler

Filistin Direniş Hareketleri’nden Siyonist İsrail Rejimine Uyarı!

Filistin Direniş Grupları Siyonistlerin Mescid-i Aksa’ya yönelik saygısızlıklarından dolayı uyardı.

Muhabirimizin bildirdiğine göre Filistin Direniş Grupları Pazar günü bir bildiri yayımlayarak kimi Arap ülkelerini Siyonist yerleşimcilerin Mescid-i Aksa karşıtı saldırıları ve saygısızlıklarını desteklemekle itham etti.

Filistin direniş grupları bildirisinde Siyonistlerin Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarının devam etmesinin İsrail’i yakacak bir ateşin alevini körüklediğine vurgu yapıldı.

Filistin direniş grupları ayrıca Siyonist heyetin Bahreyn’e ziyaretini kınayarak İslam ve Arap ülkelerinden İsrail ile ilişkileri normalleştirmeyi kabul etmemelerini ve bu yolda adım atanları dışlamalarını istedi.

Pazar günü 400’ü aşkın Siyonist yerleşimci radikal Siyonist gruplar çağrısına uyarak Mescid-i Aksa’ya girerek saygısızlıkta bulundu.

Mescid-i Aksa Beytül Mukaddes şehrinin Filistinli-İslami hüviyetinin en önemli simgesi olarak her daim Siyonistlerin saldırılarına maruz kalmıştır.

Siyonist Rejimin Kudüs ve Mescid-i Aksa’ya yönelik sultacı girişimleri UNESCO’nun bu kutsal mekanı Müslümanlara ait bildiği bir sırada gerçekleşmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir