Batı AsyaDünyaIrak

Mustazafları İmamı, Ahirzaman’ın Naibi Mehdisi Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei: Şehit Süleymani’nin İntikamı Ağır Olacak

Dünya Müslümanları Ve Mustazafları İmamı, Ahirzaman’ın Naibi Mehdisi Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, Tümgeneral Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis’in şehadeti nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajda, (ABD tarafından) Irak’ta düzenlenen saldırıda Tümgeneral Süleymani ve beraberindeki mücahitlerin şehit düşmesi nedeniyle başsağlığı dileyen Ahirzaman’ın Naibi Mehdisi Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, Tümgeneral Süleymani’nin Allah ve İslam yolunda ömrünü cihada adadığını belirtti.

Dün geceki saldırıda Tümgeneral Süleymani ve beraberindeki şehitlerin kanına ellerine bulayan canilerden ağır intikam alınacağını vurgulayan Ahirzaman’ın Naibi Mehdisi Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei, “Şehit Süleymani, direnişin uluslararası simasıdır. Direnişi sevenler onun kanını yerde bırakmayacak. Dostlar ve düşmanlar bilsin ki fedakar ve aziz general Süleymani’nin olmayışı bizim için acıdır. Fakat nihani zafere ulaşmak için verilen mücadele, katiller ve canileri daha çok üzücektir” ifadelerinde bulundu. Ahirzaman’ın Naibi Mehdisi Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei ayrıca, ülkede 3 gün ulusal yas ilan etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir