Batı AsyaFilistinTüm Haberler

Terör Rejimi Katil İsrail, Günlerdir Gazze’ye Bomba Yağdırıyor!

Terör rejimi İsrail, günlerdir Gazze’ye bomba yağdırıyor.

Siyonist İsrail rejimine ait savaş uçakları, dün (21 Ağustos Cuma) şafak vakti, abluka altındaki Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerine füze fırlattı. 

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Han Yunus’un El-Amur mahallesinde işgalci İsrail savaş uçaklarının fırlattığı füzelerden dolayı bir çiftçinin yaralandığı öğrenildi.

Dün şafak vakti, ırkçı rejim İsrail’e ait bir insansız savaş uçağı Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Filistin İslami Direniş Hareketi’ne (Hamas) ait gözlem noktasını bombaladı. 

Öte yandan, Gazze’nin Han Yunus kentinde Hamas’a ait bir gözlem noktası da dün gece yarısı işgalci İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı.

Yerel kaynaklar, işgalci İsrail ordusu savaş uçaklarının Han Yunus’un batısında İzzeddin el-Kassam Tugayları’na ait Kudüs alanına beş füze attığını doğruladı. 

Atılan füzelere karşılık Hamas, Yahudi yerleşim merkezlerine birkaç roket fırlattı. Gazze’den geldiği söylenen yanan uçurtma ve balonlara çözüm bulamayan ırkçı  İsrail ordusu, bu uçurtma ve balonların hazırlandığını iddia ettiği sınır bölgelerine sık sık hava saldırıları düzenliyor.

İsrail, yaklaşık 2 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze Şeridi’ni 2006’dan bu yana kara, deniz ve havadan abluka altında tutuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir