AvrupaTüm Haberler

İslam Düşmanı Fransız Charlie Hebdo Dergisi’nden Küstah Karar!

Provokatif yayınlarıyla tanınan sözde mizah, özde İslam düşmanı Fransız karikatür dergisi Charlie Hebdo peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) tartışmalı karikatürlerini yeniden yayımlayacağını duyurdu.

Fransız Charlie Hebdo, yine İslam’a saldırmaya hazırlanıyor.

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’e yönelik karikatürleri ve sonrasında uğradığı saldırı ile 2015 yılında gündeme gelen Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, peygamber efendimizin tartışmalı karikatürlerini yeniden yayımlayacağını duyurdu.

Derginin bugün bayilerde satışa sunulacak özel sayısında 2006 yılında yayınladığı 12 tartışmalı karikatüre kapağında yer vereceği açıklandı.

Avrupa ülkelerinde İslam düşmanlığının arttığı bir dönemde, İslam’ı ve Müslümanları hedef alan yayınlarıyla bilinen Fransız dergisinin bir kez daha provokasyona yeltenmesi dikkat çekti.

Charlie Hebdo Ocak 2015 tarihinde peygamber efendimiz Hz. Muhammed’le ilgili yayınladığı karikatürler dünya çapında büyük tepkiye neden olmuştu. Karikatüre gösterilen tepki nedeniyle Fransa, 20 kadar ülkedeki diplomatik temsilciliklerini ve diğer resmi kuruluşlarını geçici süreliğine kapatmıştı.
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir