Batı AsyaFilistinTüm Haberler

Allahu Ekber! Siyonistler Yasta Ve Şokta! Filistinli Direnişçiler Telaviv’de Siyonist Yerleşimcileri Taradı!: En Az 8 Ölü, 16 Yaralı!

Filistinli Direnişçiler Siyonist Rejimin Başkenti Telavive Sızarak, Aralarında Haham Ve Polislerinde Bulunduğu 8 Siyonisti Öldürüp, En Az 7 Siyonisti de Yaraladılar. Bazı Haber Kaynakları Filistinli Direnişçilerden Birinin Bir Binada Onlarca Siyonisti Rehin Aldığı Bildirildi. Ölü Ve Yaralı Sayısının Artması Bekleniyor…

Siyonist Rejiminin Başkenti Telaviv’e Sıza Bir Grup Filistinli Direnişçi, Telaviv’deki Kafeterya, Resturan Ve Sokaklarda Dolaşan Siyonistlerin Üzerine Yaylım Ateşi Açmaya Devam Ediyorlar.. Siyonist Kaynaklar, Telavivde Bir Binaya Giren Filistinli Direnişçi İle Siyonist Askerler Arasında Şiddetli Çatışma Yaşanıyor. Binada Bazı Siyonistlerin Direnişçi Tarafından Vurulduğu Bildirildi.. Ölü Ve Yaralı Sayısının Çok Sayıda Olduğu Bildiirldi.

Telaviv Sokaklarında Onlarca Siyonisiti Öldürüp Yaralayan 3 Filistinlinin Eylemden Sonra Kaçmayı Başardığı Ve Kaçan Filistinli Direnişçilerin Profesyonel Asker Oldukları Bildirildi. Bu Olay Üzerine İç İstihbarat, Ordu Ve Polis Güçlerinden Binlerce Seçkin Birlik, Kaçan Filistinli Direnşçileri Bulmak İçin Te Avivde Ev Ev, Mahalle Mahalle Ve Caddelerde Arama Yapmaya Başladılar. Siyonist Rejim, Kaçan Direnişçilerin Kimler Olduğunu Henüz Tesbit Edemedi.

(İSLAMİ DAVET)

Haber kaynaklarının bildirdiğine göre, Tel Aviv’in kalbinde yaşanan saldırıda iki yerleşimci öldü ve 16 kişi de yaralandı.

Filistin Şahab haber ajansı, operasyonun Tel Aviv’in en büyük caddelerinden biri olan Dizengoff Caddesi’nde gerçekleştiğini, saldırıda 4’ü ağır olmak üzere 16 kişinin yaralandığını bildirdi.
Tel Aviv’deki Siyonist polis sözcüsü Ili Levy, görünüşe göre silahlı saldırının üç farklı yerde , yaralıların tümünün hastaneye kaldırıldığını 4’ünün durumunun ağır olduğunu söyledi. 
Siyonist İsrailli yetkililer Siyonistlerden evde kalmalarını ve hiç çıkmamalarını istedi. Siyonist medya, yüzlerce asker ve güvenlik gücünün Tel Aviv’de üç binayı kuşattığını söylüyor. Saldırıyı gerçekleştirenlerden birinin bu binalarda birkaç kişiyi rehin aldığından şüpheleniyorlardı. İbranice kaynaklar, polisin ilk binaya girdikten sonra boş olduğunu ve kimsenin olmadığını fark ettiğini, bu yüzden başka binaları aradıklarını vurguladı.
Siyonist Kanal 13, operasyonun halen tutuklanmayan silahlı bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini bildirdi. İsrail basını, yüzlerce İsrail polisi ve askeri personelinin Tel Aviv sokaklarında konuşlandığını ve dün geceki operasyonun failini bulmaya çalıştığını, ancak saatlerce süren operasyona rağmen hiçbir sonuç alamadıklarını bildirdi. 
Daha önce yapılan açıklamada saldırganların 3 kişi olduğu 2’sinin şehit edildiği belirtilmişti.
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir