Batı Asyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Tümgeneral Musevi: ‘Onlarca Füze’ Tehditlere Karşı Fırlatılmak Üzere Hazırda Bekliyor!

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, İran milletinin düşmanlarının İran İslam Cumhuriyeti’nin her şehidinin namı ve anısına onlarca füzenin her türlü yakın veya uzaktan gelen tehdide düşündüklerinin çok ötesinde bir kudretle fırlatılmaya hazır olduğunu kaydetti.

Komutan Musevi bugün Ordu Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Hüseyin Hanzadi’ye mesajında, Ordu Deniz Kuvvetleri’nce su üstü tatbikatının başarılı şekilde düzenlendiğinden dolayı teşekkürlerini dile getirerek, Fars Körfezi, Umman Denizi ve İran’ın karar sularının savunma gücünün geliştirilmesi ve kendi kendine yeterlilik yolunda devrimci hareketin başlangıç noktası olacağını ve hiçbir yaptırımın İranlılar’ın yüce düşüncesini sınırlandıramayacağını vurguladı.

Ordu Komutanı mesajında, Ordu Deniz Kuvvetleri’nin kısa bir sürede sahada bunca büyük kazanımlara imza atmasından dolayı teşekkür etti.

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Deniz Kuvvetleri dün Umman Denizi ve Hint Okyanusu’nun kuzeyindeki “Ramazan Şehit Denizcileri” adlı tatbikatta savunma bakanlığının üretimi olan kısa ve uzun menzilli crouse füzelerini başarıyla test etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir