Dünyaİran İslam CumhuriyetiTüm Haberler

Siyonist general itiraf etti!: İran, İHA konusunda çok yetenekli

Siyonist rejim İsrail ordusunun eski Genelkurmay Başkanı Gadi Eizenkot, İran’ın insansız hava araçlarında son derece yetenekli olduğunu itiraf etti.

Siyonist rejimin eski genelkurmay başkanı  Gadi Eizenkot, Cuma günü yayınladığı bir raporda, “Birkaç yıl önce İran semalarında uçan en gelişmiş Amerikan insansız hava araçlarından biri düştü” dedi.

Eizenkot, “Bir yıl sonra İran’da aynı model droneları gördük; oldukça benzer ve birçok yeteneği olan İran’da yapıldı.” dedi.

Siyonist rejimin Genelkurmay Başkanı, RQ170 İHA’nın düşmesinden bahsederken, medyanın İHA’nın zarar görmeden indiğine dair görüntüler yayınladığını söyleyerek,  İranlıların Amerikan insansız hava aracını “bilinmeyen bir şekilde” düşürdüğünü itiraf etti.

Perşembe günü İbranice yayınlanan  Eisenhower medya kuruluşuna göre Tel Aviv, işgal altındaki Golan’a roket saldırısından bir buçuk yıl sonra general Kasım Süleymani’ye (İslam Devrim Muhafızları Kudüs Gücü eski komutanı) suikast düzenlemeye karar verdi; ancak terör rejimi İsrail bunu başaramadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir