Batı AsyaFilistin

El Kassam Tugayları, Siyonist güçlerle mücadeleye 28’inci günde de devam ediyor.

El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine giren Siyonist güçlerle mücadeleye 28’inci günde de devam ediyor. Düşman mevzilerini, yerleşim yerlerini, toplantılarını ve diğer önemli üsleri üst üste büyük füze salvolarıyla bombalamaya devam ediyor.

Filistin Enformasyon Merkezi’ne göre Kassam Tugayları Mücahidleri, Perşembe akşamı Gazze Şehri’nin kuzeybatısındaki eksende karşı bir saldırı gerçekleştirdi. Burada Tugaylardan onlarca Mücahid, zırhlı Siyonist güçlere karşı çeşitli silahlarla saldırdı . 6 tankı, iki askeri araç ve bir buldozeri imha ettiler, ayrıca bir binanın içinde saklanan askerleri de hedef aldılar. Binalar bir “TBG” ile vuruldu. Bu saldırı siyonist kuvvet saflarında ağır kayıplara neden oldu. Tüm Mücahidler üslerine güvenli bir şekilde geri döndü.

Düşman, kara saldırısının ilk gününden bu yana kuzey Gazze eksenine giren güçlere karşı Kassam Mücahidlerinin kahramanca karşı karşıya gelmesi sonucu 20 askerinin öldürüldüğünü resmen kabul ederken, direniş kaynakları da ölü sayısının çok daha yüksek olduğunu bildiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir